We use cookies to make your experience of using our website better. To comply with the e-Privacy Directive we need to ask your consent to set these cookies.

Employers

Company Profile

Company Info

MBA Amsterdam
Strawinskylaan 1347
Amsterdam, Netherlands

Phone:
Web Site: http://www.michaelbaileyassociates.nl/


Company Description:

Bedrijfsgeschiedenis

In 1989 is Michael Bailey Associates, door onze CEO Mike Garlick, opgericht vanuit een klein kantoor in Londen met twee werknemers.

Vandaag de dag heeft Michael Bailey Associates zich ontwikkeld tot internationale speler. Wij hebben nu Sales kantoren in heel Europa, Azië en Australië. Er werken ruim 900 mensen met meer dan 1000 specialisten voor een uitgebreid portfolio van opdrachtgevers.

Onze visie: klantgerichtheid, normen en waarden en deskundige branchekennis hebben bijgedragen aan ons succes. Het bedrijf heeft zich geleidelijk uitgebreid, ingespeeld op nieuwe kansen door middel van acquisities, nieuwe marktsegmenten aangeboord en wij zijn verhuisd naar nieuwe locaties.
 

Mensen

De start van ons succes zijn de mensen die werkzaam zijn binnen onze organisatie op alle functies en locaties. Onze teams bestaan uit goed geïnformeerde, ervaren senior mensen die samen met zorgvuldig geselecteerde nieuwe starters klaar zijn om te leren en te groeien.

De nadruk ligt op het opzetten van lokale kantoren als onderdeel van de groep. Allemaal onder leiding van lokale mensen, die deskundig zijn in zowel hun marktsegment als hun regio. Al zijn er verschillende kantoren over verschillende locaties. Wij zijn met z’n allen één team. Alle verschillende delen van de Groep ontmoeten elkaar zo vaak als nodig is.
 

Toekomstige richting

Als een private onderneming, hebben we de vrijheid om te investeren in de groep. Daarnaast kunnen we uitbreiden en nieuwe markten en regio’s verkennen. Een verdere uitbreiding evenals het aanboren van nieuwe markten zal waarschijnlijk plaatsvinden in de regio Azië en Australië. Dit zal zowel autonoom als door middel van weloverwogen overnames zijn.



Jobs by MBA Amsterdam

0 jobs

Order by
Number of jobs per page

There are no postings meeting the criteria you specified

There are no postings meeting the criteria you specified