We use cookies to make your experience of using our website better. To comply with the e-Privacy Directive we need to ask your consent to set these cookies.

Employers

Company Profile

Company Info

BlueTrail IT
Mijnbouwstraat 120
Delft, Netherlands

Phone: +31 (0) 15 737 01 68
Web Site: www.bluetrail.nl


Company Description:

BlueTrail IT is intermediair op het gebied van IT-detachering. Door onze jarenlange ervaring in de IT-markt zijn wij in staat de juiste kandidaat aan de juiste opdracht te koppelen. Onze opdrachtgevers zetten frequent aanvragen bij ons uit voor diverse tijdelijke opdrachten met expliciete disciplines/expertises. Wij zijn daarom voortdurend op zoek naar goede en deskundige professionals zoals Ontwikkelaars, Testers, Netwerk- en Systeembeheerders, maar ook kandidaten voor “zwaardere functies” zoals Architecten, Analisten, Consultants, Projectmanagers en Projectleiders zijn welkom bij ons.

Onze lijfspreuk is dan ook “always on track to the perfect match” en een goede matching is dan ook ons handelsmerk. Hierbij is ook van belang of een kandidaat niet alleen matched op een aanvraag met bepaalde expertises, maar ook met de cultuur en werkwijze van een opdrachtgever. De door ons ingezette professionals zijn dan ook een visitekaartje voor ons.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hanteren eerlijke tarieven, hebben jarenlange relaties met opdrachtgevers en last but not least: wij kennen de markt!

Wij zijn tevens op de hoogte van de Wet Ketenaansprakelijkheid en sinds November 2012 NEN 4400-1 gecertificeerd. Wij kunnen hierdoor ook Opdrachtgevers bedienen die volgens NEN 4400-1 normering werken. Een NEN 4400-1 certificering geldt als blijk van vertrouwen dat wij onze bedrijfsprocessen m.b.t. de Belastingdienst c.q. de Wet Ketenaansprakelijkheid, de ingezette kandidaten en opdrachtgevers goed beheersen, voortdurend bewaken en indien nodig verbeteren. Het certificaat is dus tevens een bewijs dat de kandidaat/opdrachtgever erop kan vertrouwen dat de kwaliteit van onze diensten voldoet aan de gestelde eisen.


Jobs by BlueTrail IT

0 jobs

Order by
Number of jobs per page

There are no postings meeting the criteria you specified

There are no postings meeting the criteria you specified