We use cookies to make your experience of using our website better. To comply with the e-Privacy Directive we need to ask your consent to set these cookies.

Employers

Company Profile

Company Info
Templer

Terkaple, Netherlands

Phone: 0858887786
Web Site: www.templer.nl


Company Description:

Meer dan 50 Jaar historie....

Al meer dan 50 jaar is het familiebedrijf WIFO-Anema BV gevestigd in het Noordfriese Ferwert en wereldwijd een begrip op het gebied van landbouw en voorzetapparatuur. In 1961 is het bedrijf opgezet door Wijtse Anema en zijn zoon Fokke onder de naam Machinefabriek Anema BV. Na vele geslaagde, maar ook minder geslaagde innovaties werd in 1963 de achterlader op de markt gebracht. Dit bleek de juiste uitvinding op het juiste moment te zijn en vele achterladers vonden hun weg naar de agrarisch gebruiker. In navolging van dit succes werd er geïnvesteerd in mens en machine en groeide het bedrijf uit tot een volwaardige machinefabriek met een breed assortiment machines. Tevens werd de naam veranderd in de huidige naam, WIFO-Anema BV, een afkorting van de twee voornamen van de oprichters van het bedrijf. In 2009 heeft Wytze (Fokke),de derde generatie in rij, het stokje overgenomen en zet het bedrijf voort.

WIFO in 2016

Op dit moment telt WIFO zo'n 35 enthousiaste medewerkers welke zorg dragen voor het gehele productieproces, van ontwerp tot eindmontage alsmede de verkoop en distributie. Door het gehele productieproces in eigen handen te hebben, kan er flexibel en snel ingespeeld worden op de specifieke wensen van de klant. Met de beschikking over zeer hoogwaardige productiemachines, zoals; CNC gestuurde verspaningsmachines, lasrobots en computergestuurde knip- en zetbanken en vakkundig personeel staat de merknaam WIFO garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De afzet van producten vindt plaats via een groot dealernetwerk, zowel in Europa als daarbuiten.

Het programma van WIFO-Anema BV bestaat uit een zeer uitgebreide range van machines voor agrarische en industriële toepassingen, te denken aan voorzetapparatuur, balenklemmen, cultivatoren, schuiven en nog diverse andere producten. Sinds 2012 zijn daar ook aardappel pootmachines bijgekomen.



Jobs by Templer

0 jobs

Order by
Number of jobs per page

There are no postings meeting the criteria you specified

There are no postings meeting the criteria you specified