We use cookies to make your experience of using our website better. To comply with the e-Privacy Directive we need to ask your consent to set these cookies.

Employers

Company Profile

Company Info

CupoNation GmbH, Finland
Dingolfingerstr. 15
Munich, DE-BY, Germany

Phone: +49 (0) 89 38153-5840
Web Site: https://www.cuponation.fi/


Company Description:

Me olemme CupoNation

Kuulumme Rocket Internet yhteisöön –joka kehitti mm. Zalandon ja E-Darlingin- ja haluamme kasvattaa kansainvälistä, nuorta ja dynaamista tiimiämme.

Mitä voit kokea meillä? Tarjoamme haasteellisia projekteja ja mahdollisuuksia toteuttaa omia ideoitasi. Münchenin päätoimistossamme koet ainutlaatuisen ilmapiirin ja täällä työskentelee paljon nuoria ammattilaisia, ihmisiä on yli 20 eri maasta, mikä on tyypillistä Start Up ympäristölle. Kovan työnteon lisäksi osaamme myös juhlistaa saavutuksiamme tapahtumilla, esimerkiksi grillijuhlilla ja vuosittaisilla Oktoberfest olutfestivaaleilla. 

Työstä

Työharjoittelu CupoNationilla antaa sinulle mahdollisuuden osallistua aktiivisen, erittäin motivoituneen, nuoren ja kansainvälisen tiimin toimintaan ja mahdollisuuden oppia paljon käytännön asioista internet markkinoinnissa. Työnkuvasi sisältää luovaa markkinointikampanjoiden suunnittelua, toteuttamista ja optimointia. Tutkit myös ajankohtaisia internet markkinoinnin trendejä ja ehdotat uusia toimenpiteitä. Kokeneet internet markkinoinnin ammattilaiset tukevat harjoitteluasi koko sen keston ajan. Tulet olemaan vastuussa päivittäisestä työstä koskien suomalaista CupoNation sivustoamme. Tämä pitää sisällään verkkokauppojen sivujen optimointia, esimerkiksi Zalandon ja Nelly sivuja –aina varmistaen että että asiakkaamme löytävät helposti parhaat diilit ja alennuskoodit sivuiltamme. 

Sanomattakin on selvää, että tulet saamaan keskivertoa korkeamman korvauksen loistavasta työstäsi harjoittelusi ajan. Odotamme innolla, että voimme toivottaa sinut tervetulleeksi tiimimme ja että voimme jakaa tiimitapahtumat ja ilmaiset juomat ja hedelmät kanssasi.

Ketä etsimme

Opiskelet jotain seuraavista aineista; liikehallintoa, taloustieteitä, journalismia, viestintää, kirjallisuutta tai filosofiaa. Englanninkielesi on sujuva ja äidinkielesi on suomi. Internet on intohimosi ja koet motivoituvasi työstä kansainvälisen yrityksen parissa. Haluat oppia uusia asioita ja muuttaa ideasi käytäntöön. Analyyttinen ajattelu on aina tervetullutta. Plussana katsotaan jos sinulla on jo kokemusta internet markkinoinnista, B2B markkinoinnista tai sisällön tuottamisesta.

Valmis aloittamaan?

Älä menetä mahdollisuuttasi! Lähetä hakemuksesi tänään Linalle HR Tiimiin: lina.schulle@cuponation.com (Englanninkielinen CV ja hakemuskirje päivämäärällä milloin voit aloittaa)

Kysymyksiä? Ota yhteyttä Linaan: : +49 (0) 89 38153-5840.

E-mail: lina.schulle@cuponation.com

CUPONATION GMBH

Dingolfinger Straße 15
81673 Munich

Germany
VAT-ID: DE284809750



Jobs by CupoNation GmbH, Finland

0 jobs

Order by
Number of jobs per page

There are no postings meeting the criteria you specified

There are no postings meeting the criteria you specified