We use cookies to make your experience of using our website better. To comply with the e-Privacy Directive we need to ask your consent to set these cookies.

Employers

Company Profile

Company Info

WERKINC
Oostermeentherand 2A
Steenwijk, NL-OV, Netherlands

Phone: 0521345242
Web Site: www.werkinc.nl


Company Description:

WERKINC heeft zich tot doel gesteld om flexibele arbeid aan te bieden tegen eerlijke tarieven en onder transparante voorwaarden. Wij doen dit vanuit ons kantoor in Steenwijk voor Noord Nederland, waarbij we zijn gespecialiseerd in de "Inclusieve Arbeidsmarkt". Wij richten ons met name op ondernemers die lokaal actief en sociaal betrokken zijn, maar graag ondersteuning bij de uitvoering van de HR werkzaamheden krijgen. Onze dienstverlening zorgt voor maximale aansluiting van vraag en aanbod zodat werkgever en werknemer zich kunnen richten op datgene dat hen bij elkaar brengt, namelijk WERK!

WERKINC Personeelsdiensten biedt een volledig HR dienstenpakket voor werkgevers en maakt daarbij gebruik van oa uitzenden, detacheren, W&S en payroll. Onderdeel van dit dienstenpakket zijn bovendien dienstverlening gericht op zzp’ers, die twijfelen of ze wel aan de voorwaarden van een zelfstandige voldoen en de mogelijkheid ons gericht in te huren voor maatwerk (HR) advies of specifieke arbeidsmarktprojecten.

WERKINC staat voor kwaliteit in ieder aspect van haar dienstverlening! Wij onderscheiden ons ten opzichte van bestaande organisaties doordat wij mensgericht zijn met een hands-on-mentaliteit, een zeer hoge mate van servicegerichtheid nastreven, zijn gericht op de lange termijn relatie en onze dienstverlening zo is geautomatiseerd dat er voldoende tijd overblijft voor persoonlijk contact.

Zie voor meer informatie: www.werkinc.nl of mail ons via vacature@werkinc.nlJobs by WERKINC

0 jobs

Order by
Number of jobs per page

There are no postings meeting the criteria you specified

There are no postings meeting the criteria you specified